Українці зібрали для армії більше 60 млн грн

28 Березня 2014 20:21
vk.com

vk.com

Станом на 28 березня на рахунки Міністерства оборони України в Robe de bal noireрамках акції “Підтримай Українську армію” надійшло вже більше 60 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним Силам України. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

З цієї суми 57 мільйонів 794 тисячі гривень – грошові перекази на матеріально-технічне, решта – на медичне забезпечення Збройних Сил України.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер “565” на підтримку Української армії перераховано 11 мільйонів 220 тисяч гривень (усі – на матеріально-технічне забезпечення ЗС України).

Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 17,4 тисяч доларів США та 19,4 тисяч євро. Після обов’язкового продажу іноземної валюти (50% від загальної суми)*, залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 8,7 тисячі доларів США (гривневий еквівалент – 91,1 тисяч грн.) та 9,7 тисячі євро (гривневий еквівалент – 141,7 тисяч грн.).

Міністерство оборони, Збройні Сили України висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до благодійної акції “Підтримай Українську армію” та продовжують надавати допомогу вітчизняним Збройним Силам з метою підвищення їх боєготовності та зміцнення обороноздатності держави.Robe de Mariée 2014

Нагадаємо, вчора, 27 березня, у Києві відбулася нарада під керівництвом заступника Міністра оборони України Леоніда Полякова щодо подальших шляхів розвитку Збройних Сил України, де було обговорено питання дотримання контролю з боку громадськості щодо використання благодійних коштів, акомульовних на рахунках Міноборони.

Джерело: unn.com.ua