У Києві почали відключати воду

23 Квітня 2014 12:05
www.novostimira.com.ua

www.novostimira.com.ua

“Київенерго” почало вже традиційне щорічне відключення гарячої води.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі ПАТ “Київенерго“.

“Перші гідравлічні випробування на мережах, які обслуговують житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко у Святошинському районі триватимуть з 23 по 29 квітня. У зв’язку з цим постачання гарячої води у цьому житловому масиві вже тимчасово призупинено”, – зазначили в компанії.

Воду відключать у межах проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Прилужної, Олевської, Бахмацької, Ірпіньської, Клавдієвської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць: Доброхотова, Семашка, Кільцевої дороги – частково.

Крім того, 23 квітня – 17 травня воду відключать в частині Подільського району – житловому масиві “Мінський”. Мережі тестуватимуть у межах Мінського шосе, вулиць Кондратюка, Майорова, Полярної, Автозаводської, Макіївської, Вишгородської.

В межах тих самих дат, що й у Подільському, води не буде і в частині Голосіївського району – масив “Теремки” (Кільцева дорога вулиці Теремківська, Чабанівська та проспект Академіка Глушкова).

Згодом гарячої води не буде і в інших районах.

Джерело: ukrinform.ua