Українці всього світу об’єднуються

24 Квітня 2014 17:10
tsn.ua

tsn.ua

Люди, які відчувають себе українцями не тільки за національними ознаками, але й за покликом серця, відтепер можуть об’єднатися за допомогою нового проекту «Нас 100 мільйонів».

Про це на прес-конференції в четвер повідомила одна зі співзасновників сайту, директор сервісу Prostoprint.comАнна Рибаченко.

«Головна ідея нашого проекту: «Україна – це не територія, Україна – це люди». Ми хочемо об’єднати українців за духом для того, щоб у подальшому вони могли висловлювати свою думку щодо розвитку України. Ці люди є по всьому світу», – сказала вона.

За її словами, сайт www.100-mln.com уже розпочав свою роботу і всі охочі можуть зареєструватися на ньому, зазначивши, чи є вони людьми, які підтримують Україну, чи власне українцями, або ж мають українське коріння. Вона наголосила, що цей проект не комерційний і не політичний, основна його мета – виділяти найактуальніші проблеми та питання, які хвилюють українську громадськість, і шукати ефективні шляхи їх вирішення.

«Усі ідеї виставлятимуться на голосування на нашому сайті, і в подальшому ми будемо збирати кошти, щоб реалізувати ту чи іншу ідею, яка набере найбільшу кількість голосів. Ми реалізовуватимемо це власними силами, власними коштами, власними можливостями», – додала Рибаченко.

Водночас, програмний директор «Європа плюс» Юлія Бурковська підкреслила, що проект «Нас 100 мільйонів» хоч і є громадською ініціативою, але вже отримав широку підтримку Кабінету Міністрів України. Так, за її словами, цю ідею позитивно оцінив і пообіцяв подальше сприяння віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич.

Джерело: ukrinform.ua