Змінено дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання з окремих предметів

19 Квітня 2014 10:07
pedpresa.com.ua

pedpresa.com.ua

Змінено дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) зі всесвітньої історії та біології. Про це повідомляє Відділ інформації та комунікації з громадськістю Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Зміни відбулись відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України “Про внесення змін до пункту 8 Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до навчальних закладів України в 2014 році”.

Тестування зі всесвітньої історії відбудеться 16 червня, біології – 25 червня 2014 року.

Керівник УЦОЯО Ігор Лікарчук у соціальній мережі “Фейсбук” повідомляє про те, що Міністерство освіти і науки України підтримало пропозицію УЦОЯО стосовно зміни днів проведення зовнішнього оцінювання зі всесвітньої історії та білогії.

“Це зумовлено тим, що обсяги друку тесту з біології є набагато більшими від тесту із всесвітньої історії, а лінія з виготовлення тестових зошитів не працювала упродовж тривалого часу. Таким чином, ЗНО з всесвітньої історії відбудеться 16 червня, а з біології – 25 червня”, – відзначає І.Лікарчук.

Також Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що у розділі “Нормативні документи” офіційного сайту УЦОЯО розміщено оновлений і значно скорочений Перелік відомостей, що становлять службову інформацію Українського центру оцінювання якості освіти, затверджений наказом директора УЦОЯО від 15 квітня 2014р. та погоджений з Міністерством освіти і науки України.

Джерело: eveningkiev.com