Президент Динамо Ігор Суркіс радий, що йому вдалося зберегти футболістів в команді

28 Липня 2014 10:45

dynamo.kiev.ua

dynamo.kiev.ua


Ігор Суркіс: “Усі є гравцями Динамо і мають чинні контракти. Гравці повинні конкурувати, незважаючи ні на що, і бути кращими від тих, хто грає на їхньому місці сьогодні. Якщо будуть пропозиції стосовно будь-якого футболіста, ми їх розглянемо.
keysonlineshop

Я довів це на Брауні Ідейє – надійшла серйозна пропозиція, яка влаштовувала всі три сторони – і я його відпустив. Точно так же відпущу будь-кого. Інша справа, що потрібно заслужити цей відхід. Браун це зробив двома чудово проведеними роками в Динамо. Він був на олівці не тільки у Вест Бромвичі, а й в інших клубах. У минулому році він провів не зовсім вдалий сезон, але я вже говорив, це було пов’язано з особистими причинами. Конкуренція ще нікому не завадила.

Мені здається, це щастя, що мені поки що вдалося зберегти футболістів, у нас в команді немає “розброду і хитання”, коли хтось хоче піти, хтось прийти. І до мене ніхто з гравців не підходив з проханням його відпустити. Якщо будуть пропозиції – сядемо за стіл переговорів – все прозоро.
buy windows 8 key

Поки пропозицій немає. Футболісти Динамо – це гравці, які отримують хорошу зарплату. Ті клуби, які хочуть їх узяти, повинні задовольнити, насамперед, їхні фінансові запити. Має значення не тільки сума, яку я хочу. Тих гравців, щодо кого ми б могли отримати пропозиції, я відпускати не хочу. Потенціал у команди величезний, потрібно зі сплаву молодості й досвіду зробити хорошу, боєздатну команду”.

Джерело: BigMir Спорт