Артем Кравець: Тренування за Реброва дійсно змінилися

1 Серпня 2014 13:30

ФК Динамо

ФК Динамо


Нападаючий київського Динамо Артем Кравець розповів, чим відрізняються методи роботи нинішнього головного тренера Сергія Реброва і попереднього наставника “біло-синіх” Олега Блохіна.

“Перш за все, Ребров молодший: у першій команді Динамо я застав його не тільки як тренера, але і як гравця. Він не встиг забути психологію футболістів і точно знає, що їм потрібно.

Його поради на тренуваннях і підказки в ході гри зазвичай гранично точні. А як позначаться зміни на результаті – покаже час”, – сказав Кравець.

За словами футболіста, змінився не тільки мікроклімат, але і тренувальний процес.

“Тренування дійсно змінилися. І тут погоджуся з Данілу: футболістам, грубо кажучи, стало легше дихати, немає більше зайвої напруги, тиску.

Але в той же час є вимоги, які повинен виконувати кожен футболіст окремо і команда в цілому. Існує певний напрямок, тактичні напрацювання, за якими зараз ми слідуємо…

Багато в чому, важливо зазначити, ми вже розуміємо тактичний план Сергія Станіславовича: як потрібно грати, хто, де і в яких моментах повинен відкриватися. На всі сто відсотків, напевно, поки не розібралися, але з кожним поєдинком наша гра буде змінюватися лише в кращу сторону”, – наголосив Кравець.