На Юнацькій Олімпіаді Україна завойовує ще одну бронзу

22 Серпня 2014 12:09

noc-ukr.org

noc-ukr.org


Шостий день змагань літніх Юнацьких Олімпійських ігор, які тривають в китайському Нанкіні, приніс Україні чергову нагороду.
Наша Вікторія Сухорукова в парі з представником Китайського Тайбея Шао-Чуан Лю стали бронзовими призерами в турнірі змішаних команд з кульової стрільби з пневматичної гвинтівки.

“Дуже важко проривалися в чвертьфінал, нашому дуету випала найсильніша пара турніру, але з перемогою в одне очко (10: 9) боротьба для нас продовжилася. Вікторія добре спрацювалася зі своїм колегою, трохи з турнірною сіткою не пощастило, адже нам випадали найсильніші дуети. Але медаль є, тому все гаразд”, – прокоментував виступ на змаганнях старший тренер збірної команди України Олександр Камінський.

Зазначимо, що в скарбничці збірної України на Юнацьких Олімпійських іграх вже 8 медалей. Раніше Михайло Романчук завоював золото в запливі на 400м вільним стилем і срібло на дистанції 800м. Також золото в скарбничку збірної поклав Павло Коростильов, яке він отримав у змаганнях зі стрільби з пневматичного пістолета.

Дзюдоїст Богдан Ядов, який виступає у ваговій категорії до 66 кг, приніс Україні срібло. Бронзові медалі раніше завоювали Анастасія Малявіна в запливі на 100 метрів брасом і важкоатлетка Софія Зенченко.

Також в змаганнях з дзюдо серед змішаних команд українка Людмила Дроздова разом зі спортсменами з Аргентини, Австрії, США, Кореї, Хорватії та Великобританії завоювала бронзу, але ця медаль в медальний залік країн не йде.

Український тхеквондист Денис Вороновський завоював срібло у ваговій категорії понад 73 кг. Чемпіонка світу серед юніорів з тхеквондо українка Юлія Міюц у ваговій категорії +63 кг завоювала бронзову медаль.

Джерело: BigMir Спорт