Столичні правоохоронці вилучили майже сотню одиниць ігрової техніки

30 Серпня 2014 14:32

AFP

AFP


Протягом тижня співробітники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС України в м.Києві виявили та припинили діяльність кількох незаконних азартних клубів та вилучили понад 84 системних блоків та 11 гральних автоматів.

Так, один з незаконних гральних закладів розташувався по вул. Бальзака в Деснянському районі столиці. Під час обшуку за вказаною адресою оперативники вилучили 4 системних блоки з інтегрованим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор.

За іншою адресою (вул. Будівельників, Дніпровський район) вилучили 11 системних блоків з інтегрованим програмним забезпеченням симуляції азартних ігор та 3 ігрових автомата.

Відносно власників гральних закладів слідчі почали кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 203-2 Кримінального Кодексу України – “Заняття гральним бізнесом”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

З початку року столичні правоохоронці виявили 370 фактів організації гральних закладів, вилучили 6 422 одиниці грального обладнання, почали 122 кримінальних провадження і 11 обвинувальних актів вже направили до суду.

Джерело: "Сегодня"