Тривають таємні переговори про можливість створення нової коаліції

1 Серпня 2014 09:23

mykirov.com

mykirov.com


Радник Президента Микола Томенко вважає, що практично питання щодо дострокових парламентських виборів вирішені і з високим ступенем вірогідності можна сказати, що вони відбудуться 26 жовтня 2014 року. Однак, велика кількість народних депутатів та низка олігархів, які «інвестували» свої кошти у діючі депутатські групи та фракції не зацікавлені втрачати вплив за результатами дострокових парламентських виборів.

Тому, як інформують Миколу Томенка інші народні депутати відбуваються засідання або так звані «таємні наради» за участю відомих українських олігархів, щоб знайти формулу створення нової парламентської коаліції. Як відомо, остання можливість її створення можлива на пленарному засіданні 12-15 серпня, оскільки наступне засідання відбудеться вже 2 вересня, а 24 серпня спливають 30 днів відведені для формування та оголошення коаліції депутатських фракцій.

Отож, теоретична можливість створення нової коаліції «щедро профінансованої» українськими олігархами існує до 15 серпня. Водночас народний депутат Микола Томенко переконаний, що ці спроби завершаться безрезультатно і на вимогу 80% громадян України дострокові вибори таки відбудуться 26 жовтня 2014 року.