У київському метро проходить перевірка правомірності використання студентських проїзних квитків і карток киянина

30 Вересня 2014 19:09

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Пасажири неправомірно використовують студентські проїзні

У столичному метрополітені проходить перевірка правомірності використання пасажирами студентських проїзних квитків і карток киянина для проїзду в метрополітені.

Так, за результатами проведених перевірок протягом двох днів було складено 80 актів про неправомірне використання пасажирами студентських проїзних квитків з наступним їх блокуванням на весь термін дії.

Також складено 154 акти за фактом незаконного використання карток киянина. Про ці зловживання київський метрополітен направив лист до Департаменту соціальної політики КМДА, повідомивши номери транспортних додатків карток киянина, заблокованих на 3 місяці, та перелік порушників-власників платіжних карт, які передавали їх для користування третім особам.

Нагадаємо, що метою цього заходу є виявлення неправомірних використань пільгових документів пасажирами, які не мають права на пільги, та недопущення проходу таких пасажирів на станції метрополітену без оплати за проїзд.

У КМДА зазначають, що перевірки на правомірність використання пасажирами пільгових проїзних документів продовжаться. Тому в метрополітені просять пасажирів дотримуватися правил користування студентськими проїзними квитками та картками киянина, не передавати їх третім особам для оплати проїзду в метрополітені.

Джерело: Сегодня.ua