У столиці збережено знижку ЖКГ при сплаті до 20-го числа

21 Вересня 2014 01:00

kyiv.ridna.ua

kyiv.ridna.ua

Термін сплати за житлово-комунальні послуги у вересні буде продовжено до кінця місяця. При цьому знижка, передбачена за вчасну сплату (до 20-го числа), буде збережена. Про це в ефірі радіо «Голос столиці» повідомив Перший заступник директора КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» Андрій Щербина.
«З 15-го вересня мешканці Києва переведені на нову форму Єдиного рахунку на сплату за житлово-комунальні та інші послуги, який розділено на п’ять блоків у залежності від виду послуги та її виконавця. При заповненні розрахункових документів необхідно звернути увагу, що обсяги постачання та водовідведення гарячої води повинні співпадати», – повідомив представник КП ГІОЦ.
Андрій Щербина також звернув увагу киян на те, що в разі отримання платіжок з нарахуваннями за гарячу воду в період, коли зазначена послуга не надавалася, мешканці неодмінно мають звернутися до житлово-експлуатаційного підприємства для здійснення перерахунку.
«Платіжний документ також передбачає зміну підходів у нарахуванні плати за опалення. На сьогодні плата за тепло буде здійснюватися лише протягом опалювального сезону, тобто за фактом надання послуги, тоді як раніше загальна сума розбивалася на кожен місяць протягом року», – зазначив він.
У разі наявності переплат у споживача, останній може використати її для оплати послуги в наступному місяці. Сума переплати буде вказана у платіжному документі у відповідній графі.
Додаткову інформацію з цього приводу кияни можуть отримати, звернувшись до Контакт-центру 1551.