Київська влада вирішила включити опалення

21 Жовтня 2014 13:23

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Розпочато підключення до теплопостачання лікарень, дитсадків і шкіл-інтернатів
Міська влада розпочала подачу тепла на об’єкти соціальної інфраструктури. Також визначено загальний регламент початку опалювального сезону. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

“У зв’язку з погіршенням погодних умов і суттєвим зниженням середньодобової температури у столиці прийнято рішення про початок опалювального сезону в Києві. У столиці вже розпочато підключення до теплопостачання приміщень лікарень, дитсадків і шкіл-інтернатів. Розпорядження про подачу тепла на об’єкти соціальної інфраструктури підписано мером 17 жовтня. Найближчим часом Київський міський голова Віталій Кличко підпише відповідне розпорядження, яке стосується житлових будинків”, – сказав він.

Акти готовності до роботи в осінньо-зимовий період на сьогодні отримали всі житлові будинки, а також всі об’єкти соціальної інфраструктури, які перебувають у комунальній власності. Комунальними службами проведено відповідні організаційні та технічні заходи, зокрема, профілактичний ремонт і випробування будинкових комунікацій, а також роботи з утеплення.

У Києві до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років на 100% підготовлені соціальні об’єкти: 511 шкіл, 493 дитячих дошкільних установ, 153 медичних установи.

На сьогодні підготовлено 267 котелень, замінено 6 котлів, капітально відремонтовано 27 котлів. В рамках підготовки здійснена в повному обсязі робота на теплових мережах у двотрубному обчисленні (2297,96 км), замінено 15,25 км теплових мереж у двотрубному обчисленні (100%), підготовлено 2585 центральних теплових пунктів (100%).

Джерело: Сегодня.ua