На Подолі відкривається Центр здорового материнства

1 Жовтня 2014 11:45

jetsetter.ua

jetsetter.ua

1 жовтня у Києві, на Подолі, відбудеться відкриття «Центру здорового материнства». Це клініка преміум-класу, що надає комплексне лікування, діагностику, спостереження і супровід жінок і дівчат до, під час і після вагітності.
Центр обладнаний сучасною апаратурою. У клініці є найкращий в Україні УЗД апарат – Voluson Expert E8. Його унікальність полягає в об’ємній реконструкції RealTime4D (до 45 обсягів в секунду), яка дозволяє бачити плід і його рух в реальному часі, відстежувати його поведінку внутрішньоутробно.
Крім того, спеціальні функції апарату і сучасне програмне забезпечення дозволяють проводити детальне вивчення внутрішніх органів, серця і кісткової системи плода. Встановлені стандарти роботи в клініці дозволяють впровадити таку незвичну для сфери охорони здоров’я послугу, як медичний консьєрж-сервіс: коли пацієнт може в будь-який час дня і ночі зв’язатися з лікарем і обговорити хвилюючі його питання або замовити доставку ліків додому. Також Центр веде переговори з провідними іноземними клініками щодо супроводу та організації пологів громадян України закордоном.