Польський маестро Роман Ревакович проведе творчу зустріч у Києві

6 Жовтня 2014 14:00

golos.com.ua

golos.com.ua

У середу, 8 жовтня 2014 року, о 16.00 у конференц-залі Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України в рамках літературно-музичного проекту «Мистецькі зустрічі в архіві-музеї» відбудеться творча зустріч з диригентом, композитором, громадським діячем Романом Реваковичем (Польща).
Під час зустрічі відбудеться урочиста передача в ЦДАМЛМ України документів Романа Реваковича, пов’язаних з його гастрольною діяльністю в Україні, популяризацією української музики у Польщі та польської – в Україні. Маестро особисто передасть програми чотирьох фестивалів «Дні української музики у Варшаві», буклети українсько-польського проекту «Між словом і звуком», циклу концертів, присвячених виконанню в Україні музики Вітольда Лютославського, Кароля Шимановського, Войцеха Кіляра, зокрема програми концертів з Національним заслуженим академічним симфонічним оркестром України, виступів на Міжнародному фестивалі «Контрасти» у Львові та інші документи.
Програма заходу передбачає формат вільного спілкування, а також прослуховування фрагментів музичних творів із концертних записів за участю Романа Реваковича.
Вхід вільний.