У грудні в Києві відбудуться три книжкові виставки

25 Жовтня 2014 09:50
hurtom.com

hurtom.com

Киянам обіцяють також ярмарок рукодільних речей, майстер-класи, вистави та розваги

У грудні 2014-го в Києві пройде відразу три зимові книжкові виставки.

Розпочнеться “сезон” святкових книжкових ярмарків з традиційної виставки “Медвин. Книжкова коляда”, яка відбудеться 4-6 грудня в приміщенні “КиївЕкспоПлаза” (вул. Салютна, 2-Б), пише “БараБука“.

Потім читачів прийме “Український дім”, де з 11 по 13 грудня відбудеться V міжнародна книжкова виставка “Книжкові контракти”, присвячена Дню Святого Миколая. Організатори обіцяють підготувати художню, наукову, навчальну, історичну, краєзнавчу, музичну та дитячу літературні частини, запросити відомих письменників і влаштувати дітям свято за допомогою Всеукраїнської ініціативи “Додай читання”.

Трохи перепочивши, готуйтеся до святкового ярмарку “Різдвяний Арсенал”, яка відбудеться 18-21 грудня в “Мистецькому Арсеналі” (вул. Лаврська, 12). Як і минулого року, тут можна буде придбати подарунки на будь-який смак, найновіші дитячі книги, ялинки та ялинкові прикраси, авторські листівки. Організатори обіцяють також ярмарок рукодільних речей, майстер-класи, вистави, розваги, казкові читання, різдвяні солодощі, частування і вуличний парк розваг. Крім того, діятиме інноваційна програма від “Арсеналу Ідей” та благодійний проект “Арсенал добрих справ”, де кожен бажаючий знайде свій спосіб допомогти ближньому.

Джерело: Сегодня.ua