У Києві пройде міжнародний фестиваль Art Meetings 2014

31 Жовтня 2014 11:48
facebook.com

facebook.com

У Києві відбудеться міжнародний фестиваль Art Meetings 2014, який об’єднає в собі серію концертів експериментальної електронної музики та цикл дискусій на тему її популяризації. У програмі передбачена участь музикантів, арт-менеджерів і журналістів з Німеччини, Словаччини, Польщі, Угорщини, Чехії та України.

Концертна частина запланована на 7-8 листопада і включає в себе виступи близько двадцяти виконавців. Серед них – українські Zapaska, Heinali і R.Roo, польські Stara Rzeka і Kirk, угорські Carla Under Water і Mark Bartha та інші. Концерти відбудуться на п’яти різних сценах, розташованих на території арт-центру Closer і арт-простору Mezzanine.

Серед заявлених тем дискусій значаться, зокрема, такі: “DIY – як створити культурний продукт з нічого. Виживання культури”, “Як досягти успіху на міжнародних фестивалях?”, “Як просувати культуру за кордоном?”, “Співпраця між секторами і націями. Як знайти спільну мову, незважаючи на різні інтереси?” Детальніше про програму та розклад фестивалю можна дізнатися на сайті проекту.

Джерело: Моє місто