“Київміськбуд” ввів у експлуатацію 24-поверховий житловий будинок

19 Грудня 2014 21:00

business-tv.com.ua

business-tv.com.ua

ПАТ “ХК “Київміськбуд” ввів у експлуатацію 24-поверхову новобудову за адресою вул. Гмирі, 17. Про це повідомляється на офіційному сайті Холдингу, передає УНН.
Зокрема, найбільший столичний забудовник “Київміськбуд” інформує, що Департамент Державної архітектурно-будівельної інспекції в місті Києві затвердив декларацію, яка засвідчує відповідність закінченого будівництва проектній документації та підтверджує готовність будинку до експлуатації.
Крім того, у “Київміськбуді” повідомили, що житловий будинок складається із 138 квартир, на першому поверсі розташовано вбудовані нежитлові приміщення, а загальна площа будинку становить понад 12 тис. квадратних метрів.
“Новобудова розташована на перетині проспекту Петра Григоренка та вулиці Бориса Гмирі, у одному з найбільш зручних мікрорайонів лівого берега — на Позняках. Поблизу — кілька торгово-розважальних комплексів, супермаркети, спорткомплекс.
Славнозвісна “Гімназія „Київська Русь“ також розташована у безпосередній близькості від об’єкту. П’ять хвилин пішки до станції метро „Позняки“, велика кількість транспортних маршрутів різних напрямків — це також стане приємним бонусом для жителів новобудови на Гмирі, 17”, — зазначили у “Київміськбуді”.