Резиденція переяславського Діда Мороза відкриється в «Пекторалі»

21 Грудня 2014 19:00

visnik-press.com.ua

visnik-press.com.ua

Резиденція переяславського Діда Мороза для дітлахів напередодні Нового року відчинить свої двері 23 грудня і працюватиме до 30 грудня в готелі «Пектораль».

Із 16-ої до 19-ої години на дітей чекатимуть Дід Мороз та Сніговичок, який допомагатиме Дід Морозу приймати листи від дітей, розважати їх біля новорічної ялиночки, слухати дитячі новорічні пісні та вірші.

– Резиденція Діда Мороза – це наш спільний проект із готелем «Пектораль», — повідомила начальник міського відділу культури Антоніна Курило. – Готель надає нам місце для дитячих новорічних розваг, де буде прибрана святкова зала і світитиметься ялинка. Запрошуємо дітей та їхніх батьків відвідати резиденцію переяславського Діда Мороза.

– Дітлахів та дорослих напередодні Нового року ми зустрічатимемо у відремонтованій та оновленій залі, – додала директор готелю «Пектораль» Олена Пироговська. – А кухарі нашої кав’ярні-кондитерської вже працюють над тим, щоб здивувати гостей оригінальними смаколиками. Нам дуже приємно і почесно, що саме у «Пекторалі» буде працювати цьогорічна резиденція переяславського Діда Мороза.