У Києві пройде фестиваль «Зимові забави Азбукового Королівства»

19 Грудня 2014 17:00

vsiknygy.net.ua

vsiknygy.net.ua

Музей книги і друкарства України запрошує на дитячий фестиваль «Зимові забави Азбукового Королівства», що відбудеться 19–21 грудня 2014 р. Пише БараБука.

У програмі: виставка «Розтопити в серці лід», або «Хто здолає Снігову Королеву», зустрічі з письменниками й художникамиГалиною Малик, Сашком Дерманським, Олександром Гаврошем,Зіркою Мензатюк, Марією Морозенко, Володимиром Арєнєвим,Катериною Єгорушкіною, Ольгою Квашею, заслуженим артистом України Тарасом Компаніченком, інтерактивні читання відлітературного клубу «Букмоль», майстер-класи з витинанки, соломоплетіння, розпису різдвяних пряників, малюнку на склі, виготовлення різдвяної іграшки, гри на фортепіано піаністки Марти Гринь та акторки Першого жіночого театру Наталії Шилової.

А також – вистава від Дитячого лялькового театру Національної бібліотеки України для дітей, майстер клас зі старовинних танців XVII ст. від Historical Dance Theatre «Al’entrada», майстер-клас із атрибуції стародруків від директорки Музею книги і друкарства Валентини Бочковської.

Крім того, творча майстерня «Творимо і витворяємо» вчитиме виготовляти ялинкові прикраси з допомогою валяння вати, а також допоможе зробити зі звичайного клаптика тканини чарівних вухатих друзів – зайчиків-трав’янчиків.

Музичну частину фестивалю доповнять юнацька студія при хорі ім. Г. Верьовки, лірник Ярема Шевчук, Сусанна Карпенко і Дитячий фольклорний колектив «Райгородок».

Детальну програму Дитячого фестивалю «Зимові забави Азбукового Королівства» шукайте тут.

Дитячий фестиваль «Зимові забави Азбукового Королівства» відбудеться 19–21 грудня в Музеї книги і друкарства (м. Київ, вул. Лаврська, 9, корп. 9.). У ці дні музей працюватиме від 10:00 до 19:00 год. Вартість входу на фестиваль: 25 грн для дорослих, 15 грн для дітей.