У Києві стартували змагання по збору макулатури серед шкіл

26 Січня 2015 17:00

zakarpattya.net.ua

zakarpattya.net.ua

Громадська організація «Київська міська спілка ветеранів АТО», що створена ветеранами 12-го Батальйону територіальної оборони Києва, пропонує провести змагання по збору макулатури серед освітніх закладів м.Києва, кошти від якої будуть спрямовані на допомогу учасникам АТО, повідомили в Департаменті освіти і науки, молоді та спорту.

Вказана акція має на меті не лише підтимку учасників та ветеранів АТО, а й зміцнення серед молоді патріотизму, виховання наступних якостей: чуйність, взаємодопомога, колективна та індивідуальна відповідальність за долю країни. Крім цього, акція матиме екологічну складову: утилізація та переробка вторинної целюлозної сировини.

Таким чином, проведення такої акції, з одного боку, сприятиме посиленню боєздатності української армії та забезпечення потреб ветеранів АТО та їхніх сімей, а з іншого, матиме педадогічни та екологічний ефект.

Зібрана макулатура буде передана підприємству з утилізації вторинної сировини, а отримані кошти будуть перераховані на рахунок Благодійної організації «Благодійний фонд Український опір», який створений з ініціативи ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО».

Всі перераховані кошти будуть витрачені на забезпечення потреб військовослужбовців 12-го Батальйону територіальної оборони Києва, які приймають участь в АТО.

Київська міська спілка ветеранів АТО

м.Київ, вул. Васильківська, буд.1, оф.1081

тел. (044) 393-43-28, (050) 277-26-13, (096) 871-55-70

e-mail: spilkaveteranato@gmail.com

Джерело: Хрещатик