У Київському напівмарафоні візьмуть участь близько 6,5 тисячі осіб

28 Березня 2015 11:00
kyivhalfmarathon.org

kyivhalfmarathon.org

Столична влада прогнозує, що у 5-му Київському міжнародному напівмарафоні, що відбудеться 26 квітня, візьмуть участь близько 6,5 тисячі осіб.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

Змагання відбудуться у двох дисциплінах: біг і роликові заїзди на дистанціях 21, 10, 5 і 2 км. Також у програмі заходу відбудуться дитячі забіги на 1000, 500, і 100 метрів для дітей від 3 років.

За інформацією організаторів, захід вперше відбуватиметься за сертифікованим маршрутом міжнародної легкоатлетичної організації AIMS.

Напередодні Київського напівмарафону відбудеться серія з семи безкоштовних бігових тренувань. Вони проходитимуть щонеділі з 15 березня о 10:00.

Тренування проведуть у різних локаціях Києва, щоб продемонструвати учасникам красу міста. До кожного тренування планують залучити не менше 100 учасників.

У рамках напівмарафону також відбудеться благодійний “Забіг заради майбутнього” (дистанція 2 км), що буде присвячений реабілітації дітей з ДЦП. Усі зібрані кошти будуть перераховані на придбання обладнання для лікувального кабінету фізкультури у Київській міській дитячій клінічній лікарні №1.