Усі свята в столиці будуть проводитися за рахунок державно-приватного партнерства

29 Березня 2015 10:00

Міська влада має намір запровадити нову концепцію організації та  відзначення міських свят в 2015 році. Про це заявила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час засідання колегії Департаменту культури, повідомляє прес-служба КМДА.

«Цього року ми будемо впроваджувати нову концепцію організації та відзначення міських свят, яка будуватиметься на засадах державно-приватного партнерства, так як було проведено «Новий рік на Софії». За цим же принципом ми вже готуємось до святкування Великодня в Києві», – сказала вона.

Ганна Старостенко також наголосила на необхідності залучення до міських свят та інших заходів комунальних концертних колективів.

«Необхідно забезпечити більшу присутність комунальних концертних колективів на різноманітних сценічних майданчиках міста, в тому числі – відкритих, оскільки зазначені колективи утримуються за рахунок коштів міського бюджету і повинні більш активно виконувати соціальні функції, проводити благодійні концерти. Адже наші колективи унікальні і мають пропагувати своє мистецтво найширшому колу громадян», – пояснила вона.

Джерело: Хрещатик