В Оболонському районі відкриють освітній центр для діток дошкільного віку з особливими потребами

28 Березня 2015 16:00

Сьогодні на засіданні постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку було підтримано проект рішення про створення центру розвитку дитини “Я+Сім’я”. Про це повідомляє Інформаційний портал Київської міської влади.

“Кількість дітей з особливими освітніми потребами та які потребуть особливих умов навчання щороку невпинно зростає” — було зауважено членами комісії.

Необхідність прийняття даного рішення полягає в тому, що відкриття центру розвитку дитини “Я+Сім’я” забезпечить потребу громадськості в отриманні додаткових освітніх послуг та належних умов для надання якісної освіти дітям дошкільного віку з особливими потребами із запровадженням різних організаційних форм навчання (арт-терапія, корекційнмй театр, підкова терапія, каністерапія та інше). Даний проект рішення підготовленій з метою створення належних умов для фізичного, розумового і психологічного розвитку таких діток.

Забезпечення функціонування центру розвитку дитини передбачено Оболонській районній державній адміністрації в межах видатків по галузі «Освіта».

Без обговорення та одноголосно було підтримано даний проект рішення. Його буде винесено на голосування на одне з найближчих сесійних засідань Київради.

Джерело: Хрещатик