Збільшено розмір допомоги киянам, які воюють на Донбасі

5 Березня 2015 12:41

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Міськрада дасть більше грошей на протези та оплату комуналки для воїнів
Київрада на засіданні 4 березня підтримала проект рішення КМДА про збільшення матеріальної допомоги для учасників бойових дій на Донбасі за програмою “Турбота. Назустріч киянам”, повідомили в прес-службі міської ради.
Згідно з документом, для надання матеріальної допомоги киянам-учасникам бойових дій на Донбасі, членам сімей загиблих під час боїв киян, а також на адресну допомогу киянам-бійцям для покриття витрат на оплату комуналки буде направлено 93,533 млн грн. Це – на 33,433 млн грн більше, ніж було закладено в бюджет міста на 2015 рік.
Ще 3,5 млн грн буде виділено для надання соціально-психологічної допомоги киянам-учасникам бойових дій.
Фінансування щодо забезпечення інвалідів протезами, засобами пересування, реабілітації, засобами особистої гігієни та складного протезування, у першу чергу – протезування киян, інвалідність яких пов’язана з участю в боях, – збільшена більш ніж удвічі: з 7 млн грн до 16,395 млн грн.
Крім того, були внесені правки щодо забезпечення фінансування за рахунок міськбюджету розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сім’ям героїв Небесної сотні. Йдеться про виділення 160 тис. грн.
Раніше загальна сума фінансування програми “Турбота. Назустріч киянам” на 2015 рік становила 1,567 млрд грн.

Джерело: Сегодня