Кияни відправляться у «Ретро Круїз»

26 Квітня 2015 11:00
Фото: artmisto.net

Фото: artmisto.net

26 квітня у столичному ботанічному саду імені Фоміна відкриється фестиваль гарного смаку та добрих традицій «Ретро Круїз». Кияни та гості міста зможуть відвідати вінтажну виставку, пограти у традиційні англійські ігри, подивитись виставку ретро авто, позмагатися у змаганні по бугі-вугі та лінді-хопу, або взяти участь у чаюванні «5 o’clock tea» чи традиційному велопараді.

Як розказала Cultprostir Оксана Перегиб, креативний директор агенції та щорічний відвідувач фестивалю: «До цього дня я готувалася майже півроку – шила вбрання та брала уроки з чарльстона. Дехто думає, якщо в тебе немає ретро велосипеда, то ти не маєш права відвідувати фест. Це не так! Фестиваль «Ретро Круїз» для усіх, хто має гарний смак та цінує європейську моду та культуру першої половини ХХ століття. Серед моїх знакомих є й такі, що дізналися буквально тиждень тому і звичайно не встигли підготуватися в повному обсязі, з необхідного в них є ише твідовий піджак та вуса. Але головне – в них є бажання!»

Організатори фестивалю проведуть нагородження кращого чоловічого і жіночого образу, визначать власника найкрасивіших вусів і бороди, а також оберуть кращих танцюристів фестивалю.

Джерело: Cultprostir