У Києві відкрили “Алею Героїв Чорнобиля”

27 Квітня 2015 13:00
kievcity.gov.ua

kievcity.gov.ua

Сьогодні біля Меморіального комплексу “Пам’ятник Жертвам Чорнобильської трагедії” у Святошинському районі відбувся мітинг-реквієм “І мертвим, і живим, і ненародженим…”, учасники якого відкрили “Алея Героїв Чорнобиля”, – передає УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

“Сьогодні у столиці проживає близько 90 тисяч ліквідаторів, переселенців з Чорнобильської зони. Ми не маємо права про них забувати і зробимо усе можливе, що від нас залежить, для того, аби забезпечити соціальний та медичний захист учасників тих трагічних подій“, – зазначила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Вона також додала, що незважаючи на складні фінансові умови, міська влада знайшла можливість виділити кошти для того, аби завершити облаштування скверу, добудувати меморіальний комплекс. Заступник голови КМДА зазначила, що до кінця квітня для постраждалих внаслідок Чорнобильської трагедії буде виплачена матеріальна допомога на суму більш ніж 15 млн грн за рахунок міської цільової програми “Турбота. Назустріч киянам“.

Джерело: УНН