У Києві відбудеться фестиваль вуличної культури

28 Травня 2015 10:58
turystam.in.ua

turystam.in.ua

15 та 16 серпня на Контрактовій площі у Києві відбудеться фестиваль-ярмарка «RAY BAND Street Art Festival». Як зазначають організатори заходу – учасники гурту Ray Band, фестиваль включатиме 7 направлень: Street music, Street dance, Street fashion, Street theater, Street art, Street market, Street fire show.

«Вулична культура – для нас це рідне, – переконують хлопці з Ray Band. – Адже, ми частенько граємо на Хрещатику, чи Пейзажній алеї. Люди йдуть, чують музику, зупиняються, посміхаються, танцюються, підспівують, підтанцьовують. Одним словом, радіють життю разом із нами. А нам подобається приносити щастя людям. Тому ідея зробити вуличний фестиваль  виникла сама собою. А так, як в Україні є багато талановитих людей і не лише в музиці, вирішили зробити кілька напрямів. Сьогодні арт-культура вулиці все більше і більше входить в сьогодення нашої країни. Культура вулиці вже є окремим напрямом всесвітнього розвитку. Людина, яка поринає у цю течію, починає більше любити свій будинок, вулицю, місто. Унікальність напрямку Street art в тому, що кожен може стати його учасником. Ми закликаємо всіх взяти участь та зробити своє місто чистим і більш культурним!».
Мета фестивалю не лише пропагування street-art культури в Україні, а й збір коштів на лікування поранених із зони АТО. Вхід на фестиваль безкоштовний, але можна буде зробити пожертву в скриньки, які будуть розміщені на території фестивалю