У київського кота з’явилася власна лінія одягу

22 Травня 2015 12:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Речі з зображенням кота Шелдона були презентовані в мережі магазинів дизайнерського одягу U Dress, яка відкрилася 20 травня.

Повне ім’я кота, зображеного на одягу – Шелдон Грей Сірий. Його прототип – реальний кіт з таким самим ім’ям – живе в Києві разом зі своєю хазяйкою Лілею Лилик. Ліля, відомий рекламіст і автор відеоблогу «Фронтмен», присвяченого героям АТО, малює і викладає у Facebook скетчі за участі Шелдона вже близько 3 років. Персонаж гірко-смішних малюнків має власну сторінку і культовий статус у групи своїх шанувальників.

Пропозиція створити колекцію дизайнерських речей з зображенням Шелдона надійшла від керівництва компанії U Dress, колектив якої складається з його фанатів. «Так я дізналась, що дизайнеру взагалі необов’язково вміти щось самому – наприклад, розбиратися в крої та шитті, – розповіла Cultprostir Ліля Лилик. – Я просто пояснила конструктору, чого б мені хотілося. Мої речі – як котики: в них зручно гуляти, валяти дурня та обійматися. І вони так само, як і котики (завдяки принтам) будуть нести суцільний позитив».

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Асортимент речей «з Шелдоном» включає футболки, майки, жіночі сукні і дитячі речі – «бо матусі люблять вбиратися з діточками в однакове», пояснює автор дизайну.

Джерело: Cultprostir