Жінка-водій київського тролейбуса, яка стала зіркою Facebook: “Колеги не розуміють мене, але мені все одно”

6 Травня 2015 15:07
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Жінку-водія столичного тролейбуса №14 (Ботсад—Центральний залізничний вокзал) Валентину Шостак нагородять грамотою і видадуть премію. Про це повідомили в “Київпастрансі” після того, як помітили, що їхня співробітниця завдяки своїй сукні з етновишивкою стала зіркою Facebook.

У такому вбранні жінка сідає за кермо” не вперше. Просто цього разу її запримітив один із пасажирів і виклав фото в соцмережі. Буквально за добу він зібрав понад 3000 “лайків” і 150 перепостів.

“Я так одягаюся на свята або коли гарний настрій. Багато пасажирів роблять компліменти. Щоправда, за правилами я повинна ходити в уніформі, тому трохи побоювалася, що начальство покарає. Але вийшло навпаки”, — посміхається Шостак.

Вона зізнається, що взяла сукню в шафі у найманій квартирі, яка там, судячи з усього, провисіла не один рік. От жінка і вирішила, що нема чого добру пропадати й позичила. “З дитинства люблю все національне, а зараз – так особливо. Деякі колеги не розуміють мене, але мені все одно”, — говорить Шостак.

Водієм у депо №1 вона працює вже 10 років. Це, за словами керівництва КП, ще один привід для заохочення. “Друзі, давайте зробимо чарівній жінці свято: з вас — лайки за її патріотизм, з нас — грамота, премія і стаття в корпоративній газеті”, — звернулися до киян у “Київпастрансі”. Щоправда, розмір премії не уточнюється.

Джерело: Сегодня