Київська ДЮСШ № 23 нарешті отримає власне приміщення

30 Червня 2015 12:16
don.kievcity.gov.ua

don.kievcity.gov.ua

Нещодавно мер Києва Віталій Кличко та очільник Деснянської райдержадміністрації Вадим Онуфрійчук проінспектували виконання ремонтних робіт у приміщенні для ДЮСШ № 23 на проспекті Маяковського, 26-а у Деснянському районі.

Капітальний ремонт розпочатий за сприяння Деснянської райдержадміністрації.

Раніше ДЮСШ не мала свого приміщення і вимушена була винаймати різні будівлі для проведення занять і тренувань. Цього року за сприяння районної і столичної влади ДЮСШ № 23 отримає власне приміщення, де зараз проводять ремонтні роботи для забезпечення повноцінного навчально-тренувального процесу.

«Дитячо-юнацька спортивна школа № 23 – флагман спортивного виховання міського масштабу. За час її існування у рідному районі було виховано чимало чемпіонів, які неодноразово з гордістю піднімали стяг України на п’єдесталі чемпіонатів світового масштабу. Проблема власного приміщення спортивної школи існує багато років, але лише цього року завдяки столичній та районній владі віднайдене приміщення, виділені кошти на виконання капітального ремонту, щоб тренери та юні спортсмени мали змогу у комфортних умовах проводити тренувальний процес, ставати причиною посмішок вболівальників нашої збірної частіше. ДЮСШ № 23 отримає власне приміщення орієнтовно до Дня фізкультури та спорту», – підкреслив очільник району Вадим Онуфрійчук.

Довідково. У ДЮСШ № 23 навчається 416 учнів і працює три відділення: теніс, настільний теніс, шахи. Вихованці ДЮСШ беруть активну участь у змаганнях різного рівня. За останні три роки призерами змагань міського рівня стали 9 юних спортсменів, Всеукраїнського рівня – 70, Міжнародного – 10.