Літо кличе на фестивалі! 5 найгарячіших подій цього серпня (фото)

29 Липня 2015 17:34
vsviti.com.ua

vsviti.com.ua

Якщо ти ще не встиг взяти від цього літа достатньо драйву, пригод, емоцій та позитиву – збирай намет у рюкзак та вирушай на фестиваль. На останній місяць літа в Україні заплановано ще дуже багато яскравих подій. Тут тебе чекають безсонні ночі з музикою, танцями та романтикою: багаття і відкрите небо, повне зірок. Яскраві дні, насичені пригодами і новими знайомствами: безмежний простір свободи і свіжих вражень.

Бандерштат

keT0f7QxGDc

DSC_0504

Ідея Бандерштату проголошує його як фестиваль-плацдарм, де зустрічаються найактивніші українці. Громадські та культурні діячі, журналісти та політики, військові та поети. Це корисні та цікаві знайомства, дискусії, ініціативи. Цьогоріч, крім відомих музикантів, фестиваль відвідають Віра Савченко, Мустафа Найєм, Василь Шкляр та інші знакові особистості. Музика, лекційні майданчики, література, кіно, спорт – це те, що ви знайдете на фестивалі.

Бандерштат-2015 обіцяє безкоштовні вело- та піші екскурсії, спортивні змагання, турніри, Силове шоу. Вночі показуватимуть фільми, а зранку читатимуть вірші. «Під ногами – роса, на плечах – ранкова прохолода, на обличчі – залишки снів». А попереду три меганасичених дні, протягом яких захочеться встигнути як-найбільше.

31 липня – 2 серпня, місто Луцьк
Сайт: bandershtat.org.ua

Woodstoсk Ukraine

фото: woodstock.in.ua

фото: woodstock.in.ua

PEACE LOVE MUSIC – три головні слова фестивалю, які і визначають його ідею. Цікаво, що перший Woodstock, який відбувся 1969 року, став актом протесту проти війни у В`єтнамі. Цьогорічний фестиваль – проти сучасної війни в Україні.

Десятки гуртів, які розважатимуть публіку – це нові та добре відомі імена, серед яких Мері, Ot Vinta, Тінь сонця та інші. Будуть гості з Білорусі та Польщі.

Довкола – мальовнича природа, поблизу – красивий середньовічний замок. (Фестиваль проводиться неподалік Свірзького замку). Тут учасникам пропонують три романтичних дні під відкритим небом у наметовому містечку.

Woodstoсk Ukraine – це український фестиваль щасливих людей. Людей, які прагнуть допомагати іншим, адже захід присвячений розвитку волонтерського руху. Організатором є благодійний фонд «Від серця до серця». Організатором фестивалю є Всеукраїнський

7 – 9 серпня, Свірзький замок (с.Свірж), Львівська область
Сайт:woodstock.in.ua

Захід FEST

фото: GOODFRAME PRODUCTION

фото: GOODFRAME PRODUCTION

«Будь ти львівським батяром, харківським студентом, столичним манагером чи славним сином Одеси-мами – тут ти відчуєш себе своїм на своїй землі, із своїми однодумцями і спільною для нас усіх радістю від вільного життя!» Квитки на ЗахідФест – це як путівка в країну радості, яскравого життя і вічного літа.

Це багато якісної музики та драйву. Кілька днів у наметовому містечку – життя під відкритим небом. З вечірнім багаттям і купаннями у ставках. Для вашої зручності діятимуть футбольний, волейбольний майданчики, тенісний корт, мотузковий парк та дитячий майданчик. Цього року фестиваль матиме аж 4 сцени: Головна, Рок, Інді та Нічна сцени. Виступить більше 50-ти гуртів.

14-16 серпня. Село Родатичі біля Львова “Чарівна долина”
Сайт: zaxidfest.com

СХІД-РОК

 Тартак на минулорічному фесті (фото: cxidpok.com)

фото: cxidpok.com

Фестиваль проводять на території старої фортеці ХVІІІ століття Круглий Двір. Цікаво, що свого часу фортеця служила справжнім амфітеатром. Тому, що може бути краще, ніж слухати рок там, де він звучить настільки незвичайно?

Крім закордонних гуртів, цьогоріч сюди завітають старі знайомі Воплі Відоплясова, The Hardkiss, O.Torvald, Фіолет та ін.

У дендропарку Нескучне на ці дні облаштують безкоштовне наметове містечко з усіма зручностями. Поруч 3 озера і таємничий «Грот Німф». Також проходять турніри з футболу та волейболу.

22-23 серпня, місто Тростянець Сумська область
Сайт: cxidpok.com

Holiwood

фото: holi.com.ua

фото: holi.com.ua

Дійсно найяскравіша подія цього року. Це море кольорів та емоцій, які буквально поглинуть вас з голови до ніг. Адже Холі – традиційний індійський свято, коли люди, радіючи, обсипають один одного спеціальними фарбами, беруть участь у масових іграх і дарують один одному усмішки, тепло і веселощі. І нам, українцям, теж інколи хочеться по-справжньому побешкетувати.

В останню суботу літа на Holiwood можна розфарбувати будь-якого учасника фестивалю у кольори, що вам до вподоби. А ще Holiwood обіцяє багато конкурсів та запальної сучасної музики. «Саме тут ти зможеш розкрити весь свій творчий потенціал і розфарбувати свою країну в абсолютно нові кольори».

29-30 серпня, міста: Харків, Львів
Сайт: holi.com.ua

Джерело: Всвіті