“Місто сонця” вже готове зустрічати киян

2 Липня 2015 10:33
 www.kreschatic.kiev.ua

www.kreschatic.kiev.ua

З 3 по 18 липня 2015 року  на Співочому полі  Печерського ландшафтного парку відбудеться ІІІ Національний флористичний фестиваль «МІСТО СОНЦЯ».  Ландшафтні дизайнери для створення скульптур використовують очерет, сухе гілля, сіно, солому, кору тощо.

Для театральних та джазових гурманів організатори підготували вишукану програму. Для малечі і дорослих цікавими стануть номери у виконанні гімнастів та еквілібристів. І звичайно, живі скульптури, клоуни та аніматори – органічна складова Співочого поля.

За словами генерального директора КО «Київзеленбуд» Сергія Симонова, діалог з природою надихає на нестандартні рішення:  «Вірю, що підходи в оформленні міського ландшафту розширяться і нові композиції можна буде побачити у парках та скверах найближчим часом».

Зазначимо, що традиційно на території Співочого поля розташована Дитяча алея та Алея майстрів, а для маленьких принців та принцес створена спеціальна Галявина Бажань, на якій виконуються тільки сокровенні бажання.

Нагадаємо, вхід на територію Співочого поля на період проведення Фестивалів – 30 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, інвалідів, учасників війни та учасників ліквідації аварії на ЧАЕС – безкоштовний.  Працюватиме – щодня з 9.00 до 21.00.