На Всесвітній Універсіаді-2015 тривають футбольні баталії

5 Липня 2015 11:05

1-1

Нагадаємо, що 5 липня 2015 року у далекому корейському місті Кванджу зіграла другий матч наша студентська футбольна збірна. Її суперниками були студенти з Південно‑Африканської Республіки.

Варто зазначити, що в активі команди Володимира Лозинського вже було три очки, які вона здобули в стартовому матчі проти мексиканських студентів (1:0). Натомість південноафриканці свій стартовий матч програли команда Франції (1:3).

У ході гри, на тринадцятій хвилині південноафриканці прогавили контратаку українців і Антон Котляр вивів нашу збірну вперед – 1:0. Та це не засмутило суперників. Вони продовжували нарощувати темп і за три хвилини до перерви відновили рівновагу – 1:1. Відзачився Ліндзай Стовман. На 77-й хвилині Макало Джеремін нокаутував нашу команду і всіх «супроводжуючих», а на останніх секундах (у протоколі – 90 хвилина) відправив у нокдаун. Отже, з рахунком 3:1 перемогли студенти ПАР.

В іншому поєдинку нашої групи команди Франції і Мексики зіграли внічию – 1:1. Французи першими добилися успіху. Сталося це на десятій хвилині після потужного удару Мазірі. Мексиканці відігралися на 58-й хвилині. Гол на свій рахунок записав Фернандес Лоя.

Після двох турів турнірне становище команд має такий вигляд:

1.Франція – 4 очки (м’ячі – 4:2),

2.ПАР – 3 очки (4-4),

3.Україна – 3 очки (2-3),

4.Мексика – 1 очко (1-2).

Перший заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Авраменко після матчу зазначив, що вирішальною грою стане зустріч з командою Франції, він сказав: “Потрібна тільки перемога!”.

1-2

У заключному турі, який відбудеться 7 липня, зустрічаються: Україна – Франція і ПАР – Мексика.