Що корисно їсти на ніч

5 Липня 2015 12:26
kakotvet.com

kakotvet.com

Для того, щоб нормалізувати свійсон, іноді достатньо правильнохарчуватися. Ми вибрали самі смачнізакуски, які не тільки можна, а йпотрібно їсти на вночі пише healthinfo.ua.

Зернові Знежирене молоко

Вуглеводи, що містяться в зернових, допомагають заснути, а білок, яким багате молоко, сприяє міцному снупротягом усієї ночі. Крім того, вмолоці багато кальцію і магнію –ключових елементів для здорового сну. Для здорового сну достатньо однієї чашки вівсяних пластівців з низьким вмістом цукру (не більше 6 грамів цукру на порцію) і склянказнежиреного молока.

Знежирений грецький йогурт Диня

Зневоднення може бути однією з причин поганого сну. Фрукти з великим вмістом рідиниможуть компенсувати брак води в організмі. Крім динь відмінно підійдуть яблука, апельсинита груші. У поєднанні з білком, який у великій кількості міститься в йогурті, ваш десерт станехорошим снодійним. Змішайте шматочки фруктів з ½ склянки грецького йогурту.

Сушені вишні Фісташки

У фісташка міститься ідеальний коктейль з білка, магнію і вітаміну В6, які відповідають заглибокий сон. Крім того, як показали дослідження, виробленню nbso online casino reviews мелатоніну (гормону, що відповідає за регулювання добових ритмів) сприяє вишня. Головне не перебрати: дляздорового сну достатньо 30 грам горіхів і чашки вишні. Перевищення денної норми можепривести до зворотного ефекту.

Крекери Сир

У крекерах і сирі міститися кальцій, магній і триптофан, які так необхідні нам для сну.Моцарелла з низьким відсотком жирності буде ідеальним доповненням до хрустких зерновихкрекерів. Але не варто захоплюватися: зайві калорії можуть стати причиною безсоння.

Мигдальне масло банан

Банани і мигдаль – справжнє джерело вітаміну В6 і магнію. Така закуска гарантує вам міцний здоровий сон. Десерт краще з”їсти за обідом – організму потрібен час, щоб переваритигоріхове масло.

Джерело: Сегодня.ua