Українські студенти-футболісти стартували з перемоги на Універсіаді-2015

2 Липня 2015 12:46

IMG_5233

Кілька хвилин тому  у матчі групового турніру Універсіади-2015 між збірними України та Мексики пролунав фінальний свисток. Виграли українські студенти з рахунком – 1:0. Переможний гол на 85-й хвилині забив Антон Котляр, який представляє Кіровоградський державний педагогічний університет імені Винниченка.

Підопічні Володимира Лозинського упродовж поєдинку грали від оборони. Тож володіння м’ячем було на боці мексиканських студентів. Кращий показник  щодо ударів у бік та у ворота також був на боці наших суперників.

І все-таки наші хлопці виявилися точнішими, забивши наприкінці матчу переможний гол.

IMG_5221

По закінченню матчу перший заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Володимир Авраменко зазначив, що не зважаючи на сильних суперників, хлопці грали професійно та злагоджено.

В іншому поєдинку зустрічалися студентські команди Франції та Південно-Африканської Республіки. Виграли французи – 3:1. Набравши по три очки українці і французи зробили вагомий крок виходу з групи.

5 липня наші хлопці гратимуть з футболістами ПАР. Заключний матч наша команда проведе 7 липня з французькими студентами.