Київські тролейбуси і трамваї з вересня їздитимуть частіше: список маршрутів

6 Вересня 2015 12:05
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

У місті очікують збільшення пасажиропотоку

“Київпастранс” з вересня збільшує кількість тролейбусів і трамваїв на декількох популярних маршрутах громадського транспорту. Це пов’язано із сезонним збільшенням пасажиропотоку, повідомили в КП.

Так, на тролейбусних маршрутах №5,18,27,40,24,30,31,50,50к транспорт збільшать на одну рухливу одиницю, а на №38 – на дві рухомі одиниці.

На трамвайні маршрути №15,16,3,8,29,35 додатково вийдуть одну рухливу одиницю, на – №23 вийдуть ще два склади, а на №1 – три.

“Щорічно з вересня – сезонне збільшення пасажиропотоку. Ми на постійній основі відстежуємо його, особливо на основних маршрутах. В цілому, протягом 2015 року, ми збільшили перевезення пасажирів на 200 тис. Збільшення рухомого складу на вищевказаних маршрутах дозволить зменшити інтервали руху і поліпшити якість надання транспортних послуг”, – зазначив генеральний директор КП “Київпастранс” Сергій Майзель.

Нагадаємо, раніше в столичному метрополітені також повідомили про збільшення кількості складу на лініях і перехід на роботу в зимовому режимі.

Джерело: Сегодня