У Києві влаштують пробіг, щоб допомогти дітям з вадами серця

6 Вересня 2015 11:23
firtka.if.ua

firtka.if.ua

6 вересня у Києві влаштують благодійний “Пробіг з вірою в серці”, щоб допомогти хворим малюкам.

Як повідомляють організатори, захід має на меті зібрати кошти на кардіологічне обладнання для діагностики вроджених вад серця у немовлят.

“7000 українських дітей щорічно народжуються із вродженими вадами серця. 3000 з них помирають щороку через відсутність діагностики. Біжимо, щоб билися дитячі серця”, – закликають організатори.

Забіг на 5 км пролягатиме від Софійської площі через вулицю Володимирську – бульвар Шевченка – Хрещатик (до вулиці Прорізної) та у зворотному напрямку.

Для участі у пробігу необхідно заповнити і підписати заяву на участь, сплатити благодійний реєстраційний внесок у сумі 100 гривень.

Заповнену заяву на участь потрібно надати при отриманні пакету учасника.

До участі допускаються дорослу чоловіки і жінки (дистанція 2 і 5 км), діти у віці 4-6 років (дистанція 100 м) та діти з 6-8 років (дистанція 250 м).

Перші 10 учасників та учасники, які стали переможцями конкурсів від організаторів Пробігу будуть відзначені подарунками від компаній-партнерів.

Початок реєстрації – о 9:00, старт пробігів о 10:30.

Зібрані кошти спрямують на купівлю обладнання для Науково-практичного медцентру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України (В. Чорновола 28\1).

Окрім Києва, пробіги також пройдуть у Вінниці (збиратимуть кошти для Вінницької міської клінічної лікарні “Центр матері та дитини”), Львові (Львівська міська дитяча клінічна лікарня), Херсоні (Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня) та Кременчуку (Кременчуцька друга міська лікарня).

Джерело: Україна туристична