У столиці відкрили унікальний навчальний заклад

2 Вересня 2015 17:00
strichka.com

strichka.com

Шкільний дзвоник, як символ нового життя. Сьогодні він вперше після реконструкції лунає у навчальному закладі №141 на Русанівці.

Після об’єднання школи із технологічним ліцеєм тут створено новий Навчально-виховний комплекс. З поглибленим вивченням іноземних мов та інформаційних технологій.

Цей заклад інноваційний. Тисячу школярів навчатимуть за системою міжнародної організації “ОРТ” — “Освітні ресурси та технологічний тренінг”. З перших класів дітей будуть знайомити зі світовими новинками ІТ-технологій та вчитимуть втілювати їх у реальність.

На реконструкцію закладу було витрачено більше 2 мільйонів доларів. Окрім цього побудовано новий стадіон, яким можуть користуватися всі мешканці району. Гроші виділила Міжнародна організація “World ОРТ”. Київрада ж, попри намагання депутатів від фракції “Об’єднання “Самопоміч” допомогти закладу, не дала жодної копійки.

Із Днем Знань школярів привітав і столичний голова. Кличко радо садив дерева, співав з учнями і жодним словом не обмовився, що 5 місяців тому промерська більшість Київради та особисто він відмовилися фінансово допомогти закладу із реконструкцією. Попри це у майбутньому тут планують відкрити ще й дитсадок. Представники “Об’єданння “Самопоміч” сподіваються, що цей інноваційний заклад стане прикладом для інших шкіл.