У Києві відкриється виставка картин Олега Радвана

6 Жовтня 2015 12:32

Радван2

В рамках Фестивалю мистецтв JoyFest-2015 у Музеї історії міста Києва відбудеться виставка живопису відомого українського художника.

9 жовтня о 19:00 у Музеї історії Києва в рамках Третього міжнародного фестивалю народних театрів та мистецтва JoyFest відкриється виставка художника Олега Радвана “Задзеркалля світу”. На виставці буде представлено близько двадцяти робіт: як і зовсім нові, так і ті, що належать до більш раннього періоду творчості художника.

Олег Радван – художник міжнародного рівня, переможець багатьох всесвітньо відомих художніх конкурсів, лауреат п’ятнадцяти премій та учасник понад двадцяти виставок. Художній стиль робіт: реалізм, фігуративний живопис, портрет. Свій творчий шлях Олег почав у 2002 році у США у віці 48 років. Вже за короткий час художник  довів свою майстерність до високого професійного рівня та започатковує свій власний унікальний стиль.  Постійно розвиває свій талант. Сьогодні Олег Радван живе та працює у Києві.

Дуже рада відкривати виставку Олега Радвана саме в рамках проведення театрального фестивалю Joy Fest. Адже творчість автора якомога краще підтримує та інтерпретує основну тему фестивалюхудожник, неначе драматург, зображує своїх моделей на холсті. Цікаво, що Олег Радванхудожник, котрий не має спеціальної освіти. Його творчість повністю побудовано на самоосвіті, експериментах, спробах та помилках. Цей факт також дуже споріднює живопис Олега з ідеями JoyFest про пошук себе у творчості та постійний розвиток,” – розповідає артменеджер, організатор виставки Юлія Риндіна.

Відкриття виставки “Задзеркалля світу” відбудеться 9 жовтня о 19:00. В рамках події у гостей буде можливість поспілкуватися з автором робіт та насолодитися виступом музичного дуету “Golden” (флейта та віолончель). Виставка триватиме до 12 жовтня.

Також у програмі JoyFest-2015: вистави від українськіх та закордонних театрів, перфоманси, майстер-класи з акторської майстерності, тематична театральна фотозона, лекція від Лондонської академії мистецтв, танцювальні виступи, розваги та багато іншого. Для найменших відвідувачів працюватиме велика дитяча зона.

Вхід на JoyFest : один фестивальний день – 50 гривень, два дні – 90 гривень, три дні – 130 гривень. Дітям до 10 років вхід безкоштовний. Квиток включає відвідування усіх майданчиків фестивалю (виставку Олега Радвана, вистави, перфоманси, лекції, майстер-класи, дитячий клуб).

Адреса JoyFest: Музей історії міста Києва; вул. Богдана Хмельницького, 7 (ст.м. “Театральна“).

Детальна програма фестивалю: http://www.joyfest.info/index.php/ua/