Як кандидати-аутсайдери в мери Києва можуть допомогти місту?

24 Жовтня 2015 09:01
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

От вивчаю соціологію по Києву. Із 29 кандидатів на посаду міського голови Києва лише 5 кандидатів на сьогодні долають 5% бар’єр, іще 5 кандидатів – між 2-5%.

Ще 10 кандидатів у мери Києва можуть дотягти до 1%, а решта 9-ть – в межах статистичної похибки між 0-0,2%. ЗАПИТАННЯ: НАВІЩО???

До речі, серед тих, хто не має ЖОДНИХ шансів – і колишні прем’єр-міністри, і нинішні депутати, і діти колишніх ректорів і героїв України… Сумарно їхній внесок у абсолютно програшну виборчу кампанію (борди, поліграфія, телевізійна та радійна реклама) – СОТНІ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ!!!

Але ж є цивілізована альтернатива цьому виборчому марнотратству: хоча би в останній перед виборами тиждень зупинити цю безглузду рекламу, а зекономлені на цьому кошти у “міжвиборчий” період проінвестувати в освітні, наукові, культурологічні, спортивні, екологічні та інші проекти в інтересах Києва, який Ви зараз так любите з бордів і реклами! Користь для Вас і користь для киян.

А так – зусилля й гроші в порожнечу, бо сума безкінечно малих виборчих величин рівна безкінечно малій виборчій величині!!!