Томенко: Яценюк за пост готовий 2/3 уряду продати

5 Лютого 2016 11:48

tomenko

Томенко припускає, що міністри, які відкликали заяви про відставку, все одно підуть.Відкликання чотирма міністрами заяв про відставку – це тактичний хід прем’єр-міністра Яценюка. Про це в кулуарах Верховної Ради заявив народний депутат Микола Томенко, повідомляє 112.ua.

“Це означає, що вони дуже хочуть залишитися в уряді, але це не означає, що вони залишаться. Швидше за все, це тактичний крок Яценюка в тому плані, що він контролює ситуацію в уряді. Більш того, контролює близьких людей Порошенка, “Самопоміч” або інших людей. Таким чином, він показав, що корпоративний інтерес працювати далі в третьому складі уряду для людей набагато більший, ніж якісь інші речі, які їм говорять з парламенту або з АП… Ми знаємо Арсенія Петровича, він за пост готовий 2/3 уряду продати, здати. Тому коли постане питання торгівлі, я думаю, що, можливо, якась частина з цих людей зрештою піде все одно, тому що наступний тиждень – тиждень великих торгів, формальних, тож часу вже немає. Це означає, що через тиждень парламент повинен заслухати звіт та імплементувати, замінити частину уряду”, – заявив Томенко.

Нагадаємо, 4 лютого на засіданні уряду чотири міністри заявили про відкликання заяв про відставку: міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі, міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.