15 легких фільмів на свята: додайте настрою та романтики

27 Квітня 2016 15:16

Добірка позитивних фільмів для тиx, xто Великодні свята проводитиме вдома)

Прості складнощі

It’s Complicated

universalpictures

Дуже добрий, сімейний, щирий фільм. Джейн володіє процвітаючою пекарнею, у неї новий роман і розлучення за спиною. Вона вважає своє життя передбачуваним… до тих пір поки її колишній чоловік Джейк вирішує незважаючи ні на що повернути її.

 Ми — Міллери

We’re the Millers

warnerbros

Фільм по праву гідний називатися комедією: хороших жартів тут в надлишку. Девід намагається допомогти підліткам, що потрапили в біду, але на нього нападають хулігани і відбирають у нього все, що при ньому було. Наш герой опиняється в скрутному становищі. Щоб виплутатися з халепи, хлопцеві доводиться підшукати собі фіктивну сім’ю і разом з ними відправитися в захоплюючу подорож.

 1+ 1

Intouchables

canalplus

Режисерам і акторам цього фільму вдалося створити життєстверджуючу, дотепну, веселу й чарівну картину. Так і з пропорціями не переборщили — суміш драми і комедії в історії двох несхожих, як біле і чорне, друзів вийшла практично ідеальною.

 Відпустка по обміну

The Holiday

Columbia Pictures

Дві незнайомі один з одним жінки, що живуть на відстані 10000 кілометрів один від одного, в розпачі. Вони знайомляться через інтернет на сайті обміну  житлом на час відпустки. Домовившись помінятися континентами і пожити одна  в одної протягом двох тижнів, Айріс і Аманда повністю змінюють своє життя. Дуже теплий і зворушливий фільм.

Реальна любов

Love Actually

universalpictures

Любов справді править всіма навколо. Від прем’єр-міністра, що миттєво закохався у співробітницю, до письменника, який втік до Франції, щоб склеїти своє розбите серце. У фільмі переплітається безліч сюжетних ліній, за якими дуже цікаво спостерігати. А скільки тут зібралось відомих акторів!

 Завжди говори «так»

Yes Man

warnerbros

Середньостатистичний менеджер у виконанні Джима Керрі знаходиться в стані глибокої депресії. І, щоб хоч якось з нею впоратися, він приймає рішення завжди говорити «так» і погоджуватися на будь-які пропозиції. Так в одну мить його життя перетворюється в божевільну авантюру, в якій корисно було б опинитися кожному з нас.

 Мамма Міа!

Мамма Міа!

universalpictures

Прекрасний мюзикл, заснований на піснях гурту ABBA, сподобається навіть тим, хто не любить мюзикли. Дія фільму розгортається на тлі чудових гірських і морських пейзажів. А відмінний акторський склад радує своєю грою і несподівано сильними вокальними даними.

 Одного разу у Вегасі

What Happens in Vegas

20 Century Fox

Після шаленої ночі в Лас-Вегасі двоє абсолютно незнайомих людей прокидаються в одному ліжку. Виявляється, вони одружилися і виграли величезний джекпот. І ось на свіжу голову, кожен розробляє план, як звільнитися від своєї «другої половини» і отримати весь куш.

 Це безглузде коxання

Crazy, Stupid, Love

warnerbros

Веселий і життєвий фільм, при перегляді якого можна і посміятися від душі і попереживати за головних героїв. Колу Уіверу зрадила дружина Емілі , його життя руйнується. Він стає протеже чарівного Джейкоба Палмера, який відкриває йому очі на численні можливості: кокетливі жінки, міцні напої і відчуття стилю. Ось тільки самому Джейкобу, схоже, хочеться зовсім іншого.

 Обіцяти не значить одружитися

He’s Just Not That into You

warnerbros

Багатьох дівчат хвилює весільна тема. У цьому фільмі в центрі подій непрості стосунки чоловіків і жінок, які не завжди вірно тлумачать наміри один одного. Дуже правдивий, але разом з тим легкий і приємний фільм.

Замерзла з Майамі

New in Town

edmondsent

Люсі Хілл любить розкішні сукні, дорогі машини і їй подобається дертися вгору по кар’єрних сходах. З рідного  Майамі її відправляють у відрядження в холодну Міннесоту. Щоб виконати завдання, Люсі повинна пристосуватися до суворого клімату і потоваришувати з місцевими  жителями.

 Успіxу, Чак!

Good Luck Chuck

lionsgate

Молодий дантист виявляє дивовижну річ — будь-яка дівчина після зустрічей з ним знаходить собі ідеального супутника життя. Головного героя цілком влаштовує така ситуація, поки він сам не знаходить свою половинку.

 Лицар дня

Knight and Day

20 Century Fox

Випадкова зустріч в аеропорту самотньої жінки Джун Хевенс і привабливого агента Міллера призводить до того, що їм доводиться разом колесити по всьому світу, рятуючись від найманих вбивць і намагаючись виконати важливе завдання.

 Їж, молись, кохай
Eat Pray Love

Columbia Pictures

Заміжня жінка Елізабет Гілберт в один прекрасний день розуміє, що живе зовсім не тим життям, яким хотіла. Після хворобливого розлучення вона відправляється в подорож по світу, яка  допоможе їй відкрити нові горизонти і пізнати себе. Фільм неквапливий, для спокійного, розслабленого перегляду.

 Босоніж по бруківці
Barfuss

barefootfilms

У цьому фільмі головне — настрій, і не останню роль тут грає чудовий саундтрек. Нік рятує від самогубства дівчину Лайлу. А вона таємно вистежує свого рятівника і одного разу увечері несподівано з’являється в дверях його квартири. У нічній сорочці і босоніж…

Джерело: dobri-porady.pp.ua