«Фонд муніципальних реформ «Магдебурзьке право» приєднався до громадського руху “Рідна країна”

18 Квітня 2016 10:49

1

Громадська організація «Фонд муніципальних реформ «Магдебурзьке право» на чолі із Михайлом Поживановим приєдналась до об’єднання низки громадських організацій в Громадський рух “Рідна країна”, лідером якого став відомий громадський та політичний діяч Микола ТОМЕНКО.

«Людина та Україна – понад усе!» – гасло Громадського руху Миколи Томенка «Рідна країна».

2

«Влада у своїй діяльності забула про головне – про Людину. Саме тому наш рух серед своїх пріоритетів на перше місце виносить зрозумілу та адекватну соціальну політику», – поінформував лідер руху «Рідна країна», нагадавши, що у ст. 1 Конституції Україна чітко визначена як соціальна держава.

«Водночас, для нас не менш важливим є і розбудова України як національної держави, яка шанує власні традиції, освіту, культуру, формує належну професійну армію та здатна себе захистити. Отож, оптимальне поєднання соціальної та національної ідеї може стати об’єднавчою ідеологією для нашої країни», – переконаний Микола Томенко.

Голова громадської організації «Фонд муніципальних реформ «Магдебурзьке право», народний депутат чотирьох скликань, доктор технічних наук, професор, відомий політик, громадський діяч, фундатор багатьох спортивних, мистецьких, екологічних та інших соціальних проектів, фахівець у галузі місцевого самоврядування, автор багатьох наукових та публіцистичних праць Михайло Поживанов візьме участь в активному формуванні та обговоренні альтернативної до влади ГРОМАДСЬКОЇ СТРАТЕГІЇ для України в ході запланованих Громадським рухом «Рідна країна» круглих столів за участю експертів, вчених, фахівців за тематичною ознакою:
«Ми не звертаємося до влади, ми звертаємось до громадян: працівникам металургійних комбінатів, шахтарям, слюсарям жеків, продавцям супермаркетів, студентам, пенсіонерам, вчителям, лікарям, музикантам, поетам, фермерам, політологам, журналістам – професія в даному випадку не має значення. Ми звертаємось до людей, яким небайдужа своя доля, доля своїх дітей і онуків, доля країни. Ми переконані, що тільки разом, об’єднавшись, ставши громадянським суспільством, ми зможемо створити країну дійсно рідною для кожного громадянина, а не для купки олігархів. Саме тому ми готові до формування ГРОМАДСЬКОЇ СТРАТЕГІЇ для України разом із Громадським Рухом «Рідна країна».