Як провести травневі свята весело та з користю

1 Травня 2016 14:03

Травневі вихідні – чи не найулюбленіші. Сонце вже пригріває на повну, після свят залишились запаси смачної їжі, а тому можна відпочити та насолодитись вихідними на повну. Як відпочити весело і в той же час безпечно та корисно, ми порадимо.Травневі вихідні

Травневі вихідні хоч і короткі, але завжди наповнені веселістю, адже піст закінчився, а це значить, що з чистою совістю можна їсти улюблені страви та весело проводити час в компанії рідних та друзів. Як провести вихідні залежно від бюджету та кількості вихідних днів відповідно до вашої роботи, читайте в “Країні здоров’я”.

1. В теплі краї. Цьогорічне сонце не радує нас теплом, як це було в попередні роки, а тому тим, в кого є така можливість, радимо переїхати трохи південніше та кілька днів погрітись на пляжах Болгарії, а ось сторінка, де ви знайдете вигідні пропозиції та знижки на травневий сезон, або ж на цьому сайті обрати можливий варіант вихідних в Туреччині. Така міні-відпустка не лише допоможе повністю відновити сили та підняти настрій, а й додасть вам такий необхідний кожному “сонячний” вітамін Д, який в нас в дефіциті весною, а приємна легка засмага підкреслить ваш доглянутий весняний образ.

2. Подорожі в гори. Якщо море вам не до смаку і ви любитель активного відпочинку. Тоді вирушайте в гори: свіже повітря, піші походи та смачна їжа, приготована на вогнищі, найкращим чином вплинуть на ваше самопочуття, фігуру та здоров’я в цілому.

3. Природа за містом. Можливо, ви живете неподалік мальовничих місць і вам немає сенсу далеко їхати за прекрасними краєвидами, свіжим повітрям та позитивними враженнями. Пікнік на природі, шашлики на дачі чи в заміському будиночку, – приємна компанія і смачна їжа зроблять настрій прекрасним. Тільки слідкуйте за якістю продуктів, які вживаєте та дотримуйтесь норми у випитому алкоголі.

4 . Хто ходить в гості зранку… Ну з самого ранечку вам точно не варто до когось йти, а от сімейний обід в колі родини чи вечори в компанії друзів, влаштовуючи собі домашні перегляди фільмів, випічку смачних солодощів чи вечір настільних ігор – хороша ідея. В будь-якому з цих варіантів безліч корисних та веселих моментів, які вам запам’ятаються, піднімуть настрій, розслаблять та надихнуть на нові трудові звершення після вихідних, адже іноді така атмосфера вивільняє з вашої підсвідомості найбожевільніші та цікаві ідеї.

5. Абсолютний спокій. Якщо гучні компанії та активні вихідні – це не ваша зона комфорту, тоді можна полежати в розслабляючій ванні, приготувати собі смачний десерт, почитати цікаву книгу чи переглянути улюблений серіал, – зрештою ви заслужили на ці вихідні та можете дозволити собі піддатися маленьким слабкостям. І нехай весь світ зачекає.

Джерело: zdorovia.com.ua