На Оболоні з’явиться інтерактивний парк із щоденними розвагами

18 Липня 2016 12:18

На Оболоні з'явиться інтерактивний парк із щоденними розвагами

23 липня в Оболонському районі столиці відкриється новий інтерактивний парк EUROZONE для сімейного відпочинку на літній період. У парку буде велика дитячу зону для дітей від 1,5 до 14 років з батутами, пісочницею з чистим річковим піском, лабіринтом з натурального сіна і гойдалками.

Для любителів поєднувати роботу з відпочинком, щодня з 10:00 до 18:00, буде працювати перша в Києві безкоштовна коворкінг-зона під відкритим небом з безкоштовною бібліотекою для всіх бажаючих. Організатори планують велику кількість тренінгів і семінарів для гостей, які хочуть не тільки відпочивати, але й розвиватися. Любителі активного відпочинку зможуть безкоштовно пограти на ігровому майданчику в футволей і «дворовий» футбол. Також кожні вихідні всіх відвідувачів чекають безкоштовні концерти, фестивалі, перегляди українських фільмів, розважально-пізнавальні програми та багато іншого.

Не менш насичена програма очікує гостей і в будні дні:

  • По понеділках можна буде відпочити від початку робочого тижня на «Comedy Monday», де гостей чекають виступи коміків і стендапи, а також перегляд веселих комедій в гарній компанії.
  • Вечірній перегляд популярних кінофільмів на «Cinema Tuesday» по вівторках.
  • Джазова музика на «Jazz Wednesday» по середам.
  • Любителі потанцювати запальну сальсу і послухати ритми латино-американської музики на «Salsa Thursday» по четвергах.
  • Спортивні активності і веселі вечірки на «Sport & Party Friday» по п’ятницях.

Вхід в інтерактивний парк – безкоштовний.
Адреса: Оболонська набережна (вул. Прирічна 13, паркова зона)
Як доїхати на громадському транспорті: від станції метро Мінська (або Героїв Дніпра) – маршрутка №559 (зупинка біля супермаркету “АТБ”). Або доїхати маршруткою №224, або тролейбусом №24 (зупинка “Дитячий садок”, орієнтир – спорткомплекс “Акваріум”, і пройти 300 метрів до вул. Прирічної).

Джерело:  vechirniykiev.com.ua