У Києві пройде фестиваль хіп-хопу і вуличної культури

18 Липня 2016 18:17

З 12 по 14 серпня на Арт-заводі Платформа пройде Red Bull BC One Camp Ukraine.

У серпні на Арт-заводі Платформа можна буде на цілих три дні зануритися в світ вуличної культури. Оскільки тут пройде Red Bull BC One Camp Ukraine – такий собі фестиваль-табір, в рамках якого відбудуться батли бі-боїв, майстер-класи по окремим танцювальним напрямкам, відкриті лекції на теми діджеїнгу, бітмейкінга, графіті і танцю.

Свої вміння демонструватимуть представники стріт-арту та музиканти. А закінчиться все всеукраїнським фіналом серед кращих бі-боїв Red Bull BC One Cypher, в якому 16 представників України змагатимуться за квиток на півфінал чемпіонату в Японії.

Цей фестиваль покликаний об’єднати різні елементи хіп-хопу, вуличного танцю, мистецтва, музики і креативного самовираження, збираючи воєдино широке музично-танцювальне співтовариство.

Серед головних учасників буде переможець Battle Of The Year – Menno з Голландії, досвідчений французький брейкер Mounir і каліфорнієць RoxRite. А також німецький хіп-хоп гуру RayBoom, Martha зі Швеції і французька поппінг-танцівниця Deydey.

Музикою всі ці три дні будуть забезпечувати канадський діджей Skratch Bastid, DJ Smirnoff з Росії, представники локальної сцени DJ Vag, DJ Scream, DJ Igorskee, MC Fame і багато інших.

Примітно, що в цей же час на території Платформи буде проходити черговий фестиваль вуличної їжі. Тому буде не тільки весело, але і смачно.

Джерело:  bigmir.net/