Міжнародний театральний фестиваль «JoyFest» пройде у Києві

2 Жовтня 2016 15:29
ArticleImages_1445_Lviv008-572x435Вже вчетверте на початку жовтня проходитиме міжнародний театральний фестиваль «JoyFest» у Києві.
Цього року столиця України зустрічатиме театральні колективи з різних країн Європи. Масштабний захід відбудеться у розкішній «зоряній» залі чарівного готелю «Хрещатик» на майдані Незалежності.
Упродовж трьох днів на театральному майданчику проводитимуться різноманітні конкурси та вистави. Відвідувачів очікують безкоштовні перфоманси, майстер-класи від професіоналів своєї справи, міні-виставки фотографій та живопису.
Місце проведення: гранд-хол готелю «Хрещатик» на вул. Хрещатик, 14, Київ. Дата проведення: з 7 по 9 жовтня 2016 року.
Вартість: вхід безкоштовний.
Що буде на театральному фестивалі «Знайди мистецтво у собі» – девіз проекту. Головна мета заходу – розкрити неосяжний світ мистецтва у якомога більшої кількості українців. До участі у фестивалі залучаються все більше людей міжнародного руху. Українські театри мають можливість ознайомитися з європейськими традиціями, а іноземці можуть переконатися у готовності до позитивних змін України та помітити здібних і талановитих її жителів.
У 2016 році на «JoyFest» завітає театр з Парагваю. Крім того, очікуються гості і з інших країн: Італії; Вірменії; Литви та інших. Україну представлять театральні трупи з таких потужних міст: Києва; Харкова; Дніпра; Чернігова.
Фестиваль не має конкурсного характеру. Журі самостійно встановлює номінації та висловлює рекомендації колективам щодо їх робіт. На території діятиме декілька локацій: «Сцена» – відбуватиметься показ театральних вистав; «Акторська майстерність» – проводитимуться майстер-класи з акторської майстерності від відомих акторів, режисерів, педагогів і т. д.;
«Майстер-клас» – проведення цікавих та пізнавальних майстер-класів для дітей з їхніми батьками; «Дитяча зона» – вистави, мультипокази та ігри для малечі, творчі заняття з аніматорами; «Живопис» – відкриється виставка художніх робіт. Проводитимуться зустрічі з українськими художниками; «Зона розваг та відпочинку» – проведення різноманітних шоу від партнерів фесту. А також фотозона, лаунж-зона, хореографічні виступи, музична програма.
Не пропустіть унікальну нагоду опинитися на єдиному масштабному заході міжнародного рівня, котрий націлений на визнання та розвиток мистецтва у всіх його проявах та напрямках.

Read more at: http://ua.igotoworld.com/ua/eventPage/1738_teatralnyy-festival-joyfest-kiev.htm