Найкращі та найгірші країни світу для початку дружби. Інфографіка.

24 Жовтня 2016 17:21
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Завести нових друзів буває доволі легко, вартує лише знайти правильний підхід до людини. Однак, згідно даних сайту internations.org, що позиціонує себе як світовий майданчик для комунікації та подорожей, в одних країнах це вдається зробити дуже швидко, а от в інших – можуть виникнути проблеми.

Згідно даних опублікованого дослідження, найкращими країнами для знайомства та початку дружби є Тайвань, Уганда, Коста-Ріка, Мексика, Колумбія, Оман, Філіппіни, Нова Зеландія, В’єтнам та Португалія. Люди, що тут проживають, у більшості своїй, залюбки з Вами затоваришують та допоможуть у складній ситуації.

Найгіршими державами згідно дослідження виявились: Росія, Данія, Катар, Швеція, Норвегія, Швейцарія, Чеська Республіка, Саудівська Аравія та Кувейт. Пошук нових френдів займе у Вас значно більше часу або взагалі закінчиться нічим.

Що стосується України, то наша держава зайняла 19 місце з 192-х, а найближчі сусіди – Румунія 15 місце, Польща – 40, Угорщина – 46, Росія – 59. В опитуванні взяли участь понад 14 000 респондентів з усіх куточків світу.

Джерело:  kozakorium.com