Психолог розкрив секрет вдалого побачення

9 Жовтня 2016 09:56
Як зробити перше побачення вдалим?
Як зробити перше побачення вдалим? / www.gettyimages.com

Британський професор психології Хердфордширского університету Річард Уайзман розповів, як зробити перше побачення вдалим.

За допомогою науки психолог визначив, яким має бути ідеальне спілкування на першому побаченні. Travel+Leisure.

Секрети вдалого побачення від психолога:

1. Говоріть про подорожі, а не про фільми

Дослідження показало, що близько 9 % опитаних були готові піти на друге побачення після розмов про кіно, в той час як 18 % респондентів хотіли зустрітися знову після розмов про подорожі.

А от розмова про туризм допомагає розкрити мрії людини, її прагнення і навіть освіченість. В результаті такого побачення, як показало дослідження, люди більше прив’язуються один до одного.

2. Важливе правильне ведення бесіди

Аби розмова під час першого побачення вийшла рівноцінною, треба додавати свої думки до теми і задавати питання один одному по мірі необхідності. Іншими словами, треба не мовчати і не говорити забагато.

3. Поділіться секретом

Обмін особистою інформацією допоможе викликати почуття прихильності. До такого висновку психолог дійшов після експерименту, в якому попросив кілька незнайомих між собою чоловіків і жінок, розбившись на пари, відповісти на 36 особистих питань. Після експерименту Уайзман виявив, що менш ніж за годину між ними утворилася сильна емоційна прихильність, яку зазвичай доводиться створювати місяцями.

4. Оберіть спірні теми замість нудних

Щоб вечір пройшов цікавіше, можна зачепити спірні теми, такі як політика чи релігія. Такі теми допоможуть розкритися співрозмовникам і краще пізнати один одного.

Джерело:  24tv.ua