ТОП-3: Що дивитися у кіно на початку жовтня

6 Жовтня 2016 12:54
Дивні діти та не менш дивні вихователі, історія про найбільшу екологічну катастрофу в нафтодобувній галузі та трагікомічний триллер від Пола Верховена — початок жовтня у кіно вражає різноманіттям.

«Дім дивних дітей Міс Сапсан»

Кадр з фільму «Дім дивних дітей Міс Сапсан», imdb.com

У фільмах Тіма Бартона вистачало диваків ще з часів Бітлджуса та Едварда Руки-Ножиці. Цього разу їх цілий будинок у фільмі «Дім дивних дітей Міс Сапсан», який є екранізацією однойменного роману Ренсома Ріггза. Господиню дому грає Ева Грін, а в інших ролях з’являються Джуді Денч і Семюел Л. Джексон.

«Вона»

Кадр з фільму «Вона», imdb.com

На рахунку Пола Верховена дуже різні фільми — він зрежисував і «Згадати все» з Арнольдом Шварцнегером, і «Основний інстинкт» з Шерон Стоун. Тепер на екрани виходить його трагікомічний трилер «Вона». Головна роль у ньому належить Ізабель Юппер. Її героїня стає жертвою згвалтування, але не подає в поліцію, а починає сама шукати кривдника задля помсти.

«Глибоководний горизонт»

Кадр з фільму «Глибоководний горизонт», imdb.com

Фільм «Глибоководний горизонт» режисера Пітера Берга базується на реальних подіях. У 2010 році на буровій платформі, що добувала нафту в Мексиканській затоці, трапився вибух. Його результат — найбільший розлив нафти за всю історію США. Головну роль у кіноверсії цієї катастрофи зіграв актор Марк Волберг.

Джерело:  hromadske.ua